Program na únor & krásný Nový rok!

Program na únor & krásný Nový rok!

Milí naši diváci, je tu zase konec roku. Něco končí a díky tomu něco jiného začíná. A jaké asi bude to, co začíná? Můžeme to ovlivnit? A čím? Napadá mě slovo laskavost. Ano, laskavost je totiž darem duše, kterou my lidé ještě máme. Stroje ani umělá inteligence duši nemají. Tak tento dar využijme pro sebe navzájem. Abychom v sobě i v druhých dokázali probouzet lásku, smích nebo i dojemný pláč. Zkusme rozezpívat a roztančit svá srdce onou laskavostí, ať nás zaplaví vlídnost k sobě samým i k sobě navzájem, ať v této temné době posílíme naše zářivé lidství, ať pochopíme onu sounáležitost, tu jednoduchou větu: Ty jsi já a já jsem ty.

Mám vás moc ráda! Iveta Dušková

NOVÉ PŘEDSTAVENÍ O VÁŠNIVÉM TANGU:  V novém roce pro vás máme žhavou novinku v podobě premiéry! Od února srdečně zveme na jevištní taneční báseň Laboka Tango. Tři postavy z různých časů a z různých důvodů plují stejným směrem za novým životem - do Buenos Aires. Hrají a tančí Kristýna Břeská, Vlaďka Kužílková a Jiří Zeman. 

O MASOPUSTNÍCH A VELIKONOČNÍCH ZVYCÍCH: V době dychtivého čekání na jaro pro vás znovu máme jarní, masopustní a velikonoční představení Rozverný masopust a veselé Velikonoce. Vhodné pro děti od 5 let. 

PŘEDPRODEJ NA ÚNOR: A na závěr to nejdůležitější! Dnes 28. 12. v 16 hodin na webu zveřejníme program a vstupenky na únor 2023. 

Milí naši diváci,  

je tu zase konec roku. Něco končí a díky tomu něco jiného začíná. A jaké asi bude to, co začíná? Můžeme to ovlivnit? A čím? Napadá mě slovo laskavost. Ano, laskavost je totiž darem duše, kterou my lidé ještě máme. Stroje ani umělá inteligence duši nemají. Tak tento dar využijme pro sebe navzájem. Abychom v sobě i v druhých dokázali probouzet lásku, smích nebo i dojemný pláč. 

Proto jsme si stvořili kulturu: tanec, zpěv, obrazy. Zkusme tedy rozezpívat a roztančit svá srdce onou laskavostí, ať nás zaplaví vlídnost k sobě samým i k sobě navzájem, ať v této temné době posílíme naše zářivé lidství, ať pochopíme onu sounáležitost, tu jednoduchou větu: Ty jsi já a já jsem ty.

Zkusme se naučit milovat své nepřátele nebo je alespoň pochopit, protože to je jediná cesta k míru. Přeji nám všem v novém roce, ať v našich srdcích i kol nás zavládne mír! A laskavost, ať je jeho soucitným projevem.

Mám vás moc ráda!
Iveta Dušková

NOVÉ PŘEDSTAVENÍ O VÁŠNIVÉM TANGU

V novém roce pro vás máme žhavou novinku v podobě premiéry! Od února srdečně zveme na jevištní taneční báseň Laboka Tango. Tři postavy z různých časů a z různých důvodů plují stejným směrem za novým životem - do Buenos Aires. Prchavé okamžiky plné tajemství, půvabu, hádek a rozkoše nás alespoň na chvíli rozptýlí během nekonečné plavby oceánem. Jedinou jistotou se v této situaci stává argentinské tango, před kterým se nejde schovat. A proč Laboka Tango? Přece La Boca jako přístav v Buenos Aires, kolébka tanga! Hrají a tančí Kristýna Břeská, Vlaďka Kužílková a Jiří Zeman. 

O MASOPUSTNÍCH A VELIKONOČNÍCH ZVYCÍCH 

V době dychtivého čekání na jaro pro vás znovu máme jarní, masopustní a velikonoční představení Rozverný masopust a veselé Velikonoce. Děti se v našem představení dozví, jaké zvyky a písně k masopustu patří, co jsou magické neděle a jak naše prababičky a pradědečkové čarovali, aby přivolali jaro. Vhodné pro děti od 5 let. 

PŘEDPRODEJ NA ÚNOR

A na závěr to nejdůležitější! Dnes 28. 12. v 16 hodin na webu zveřejníme program a vstupenky na únor 2023. Pokladna pro vás bude otevřena opět od 4. ledna 2023. 

novinky e-mailem

sledujte nás

Děkujeme za finanční podporu

Magistrátu hlavního města Prahy

Magistrat Hlavniho Mesta Prahy Logo

vstupenky

Vstupenky rezervujte online u detailu vybrané akce v programu.

pokladna

Na Maninách 32a, Praha 7 
o prázdninách pouze prostřednictvím emailu

úterý  16:00 - 18:30
pátek 16:00 - 18:30

a vždy 1 hodinu před každým představením Divadla Kampa 

tel: 776 447 744 (po - pá 16:00 - 18:30)
rezervace@divadlokampa.cz

kontakt

Divadlo Kampa
od února 2024 v Divadle Na Maninách, 
Na Maninách 32a, Praha 7
Kde nás najdete?

Fakturační adresa: 
Divadlo Kampa o.p.s.
Na Maninách 32a, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 26559625

info@divadlokampa.cz