Podzim je tu!

Podzim je tu!

Vážení a milí diváci, nyní již zcela jistě vstupujeme do pravého a nefalšovaného podzimu. Proto bychom vás rádi pozvali k nám do divadla, ohřát se na těle i na duši. V listopadu pro vás chystáme novinku s výbornou herečkou a hudebnicí Petrou Bílkovou.

Vážení a milí diváci,

nyní již zcela jistě vstupujeme do pravého a nefalšovaného podzimu. Proto bychom vás rádi pozvali k nám do divadla, ohřát se na těle i na duši. V listopadu pro vás chystáme novinku s výbornou herečkou a hudebnicí Petrou Bílkovou. Ta přichází s vlastním autorským představením s názvem Kabaret Pepe. Bude to večer plný písní, zpěvu, hudby, večer slov humorných i zcela vážných, příběhů pravdivých i takových, které se nikdy nestaly. 

Petra o svém představení říká: "Život je jako horská dráha. Někdy je to skvělá jízda a jindy je nám pěkně blbě. A tenhle život mi píše písně a já je žiju a zpívám. Po svým. A vy, jestli chcete, pojďte se projet se mnou. Kabaret Pepe je tady pro všechny! Pro malé i velké, pro tlusté i tenké, pro srdce lásky z perníku, pro papírovou růži, pro dětský smích i putyku, pro chvíle, kdy se úží hrdlo v hradu strašidelném na horské dráze světa, pojďte s námi, ať to žije, ať to tady létá!!!" 

Sami jsme na tuto novinku nesmírně zvědaví. Ale jedno je jisté - díky Petřinému vytříbenému humoru to určitě bude stát za to. 

 

Moc se na vás těšíme,
tým Divadla Kampa

novinky e-mailem

sledujte nás

Děkujeme za finanční podporu

Magistrátu hlavního města Prahy

Magistrat Hlavniho Mesta Prahy Logo

vstupenky

Vstupenky rezervujte online u detailu vybrané akce v programu.

pokladna

Na Maninách 32a, Praha 7 
o prázdninách pouze prostřednictvím emailu

úterý  16:00 - 18:30
pátek 16:00 - 18:30

a vždy 1 hodinu před každým představením Divadla Kampa 

tel: 776 447 744 (po - pá 16:00 - 18:30)
rezervace@divadlokampa.cz

kontakt

Divadlo Kampa
od února 2024 v Divadle Na Maninách, 
Na Maninách 32a, Praha 7
Kde nás najdete?

Fakturační adresa: 
Divadlo Kampa o.p.s.
Na Maninách 32a, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 26559625

info@divadlokampa.cz