Předprodej na prosinec

Předprodej na prosinec

Milí diváci,  
dnes 28. 10. v 16 hodin zveřejňujeme předprodej na prosinec. Pro nás to znamená pravidelnou a tradiční dávku vánočních pohádek, svařák a horký mošt a ladění se na Vánoce. Srdečně zveme! 

Speciálně upozorňujeme na Budu všude kolem tebe dne 2. 12., které nadále budeme uvádět jen zhruba jednou za sezónu a tak se jedná o ojedinělou příležitost ho navštívit. 

Také bychom rádi upozornili, že Divadlo Kampa vyhlašuje volnou zónu - tedy prostor, ve kterém jsou všichni vítáni bez roušek, testů a pasů, ale i s nimi. Režim volné zóny garantujeme na všech představeních domácího souboru Cylindr a Jaroslava Duška, u představení hostujících souborů je vždy dobré ověřit si jejich podmínky.  

Milí diváci,  

přejeme vám krásný státní svátek! Dnes 28. 10. v 16 hodin se na webu Divadla Kampa objeví předprodej na měsíc prosinec. Pro nás to znamená pravidelnou a tradiční dávku vánočních pohádek, svařák a horký mošt a ladění se na Vánoce. Těšíme se moc! Ale bez vás diváků, by to zdaleka nebylo tak vřelé a pohodové, tak nás v tom nenechejte. ;) Srdečně zveme nejen na prosincový program! 

Z prosincové nabídky bychom vás rádi pozvali na představení Budu všude kolem tebe dne 2. prosince, které nadále budeme uvádět jen zhruba jednou za sezónu a tak se jedná o ojedinělou příležitost ho navštívit. Neprofesionální herečky v něm pod vedením režisérky Ivety Duškové přináší osobní zkušenost se ztrátou dítěte. Z často tabuizovaného tématu nevzniklo trýznivé psychologické drama, jak by se někdo mohl bát, ale hra plná naděje, hravosti i smíchu, a to za skvělého živého hudebního doprovodu Petry Bílkové. Sdělení je jednoduché: přijetí smrti jako danosti života, které nám pomáhá naplno prožívat radost v té pravé síle. Neobávejte se a přijďte, nebudete litovat. 

Také bychom rádi upozornili, že Divadlo Kampa vyhlašuje volnou zónu - tedy prostor, ve kterém jsou všichni vítáni bez roušek, testů a pasů, ale i s nimi. Zde respektujeme vaši svobodu, důstojnost a lékařské tajemství. Režim volné zóny garantujeme na všech představeních domácího souboru Cylindr a Jaroslava Duška, u představení hostujících souborů je vždy dobré ověřit si jejich podmínky.  

Těšíme se na vás!

novinky e-mailem

sledujte nás

Děkujeme za finanční podporu

Magistrátu hlavního města Prahy

Magistrat Hlavniho Mesta Prahy Logo

vstupenky

Vstupenky rezervujte online u detailu vybrané akce v programu.

pokladna

Na Maninách 32a, Praha 7 
o prázdninách pouze prostřednictvím emailu

úterý  16:00 - 18:30
pátek 16:00 - 18:30

a vždy 1 hodinu před každým představením Divadla Kampa 

tel: 776 447 744 (po - pá 16:00 - 18:30)
rezervace@divadlokampa.cz

kontakt

Divadlo Kampa
od února 2024 v Divadle Na Maninách, 
Na Maninách 32a, Praha 7
Kde nás najdete?

Fakturační adresa: 
Divadlo Kampa o.p.s.
Na Maninách 32a, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 26559625

info@divadlokampa.cz