Program na duben

Program na duben

Milí diváci,  

vysíláme zprávu, na kterou mnozí z vás čekají. Dnes 28. 2. v 16 hodin se na webových stránkách objeví program na duben! 

Co je v divadle nového? Jsme moc rádi, že se v únoru povedlo odpremiérovat nové pohádkové představení Jémine, jémine, masopust pomine. Téma je více než aktuální - vítání jara! Dozvíte se vše o masopustních zvycích a jarních tradicích a čarování. 

Zcela unikátně v jedné letošní repríze uvedeme představení Budu všude kolem tebe dne 7. 3. Co všechno se změní, když žena ztratí dítě? Kde hledá pomoc? O čem sní?  Existují Andělé? Příběh čtyř skutečných žen, které se na jevišti setkají díky svým dětem. 

Nepropásněte také představení Anna Karenina, které se v této sezóně odehraje pouze dvakrát - jednou v březnu a jednou v dubnu. 

Těšíme se na vás!

Milí diváci,  

vysíláme zprávu, na kterou mnozí z vás čekají. Dnes 28. 2. v 16 hodin se na webových stránkách objeví program na duben! 

Co je v divadle nového? Jsme moc rádi, že se v únoru povedlo odpremiérovat nové pohádkové představení Jémine, jémine, masopust pomine. Tvůrci na tuto premiéru čekali třetím rokem a tak jsme nadšení, že vám konečně výsledek své snahy mohou veřejně předvést. Téma je více než aktuální - vítání jara! Dozvíte se vše o masopustních zvycích a jarních tradicích a čarování. Představení je sezónní, takže neváhejte a přijďte v březnu nebo dubnu, protože potom bude k vidění zase až na jaře! 

Zcela unikátně v jedné letošní repríze uvedeme představení Budu všude kolem tebe dne 7. 3. Na počátku byl jeden trochu bláznivý nápad maminek ze spolku Dlouhá cesta, které měly touhu si zahrát divadlo. O čem? O svých příbězích, o bolesti, smutku, o znovu nabyté naději a o složité cestě, kterou musely ujít. Co všechno se změní, když žena ztratí dítě? Kde hledá pomoc? O čem sní?  Existují Andělé? A tak pomalu vznikal scénář ze čtyř skutečných příběhů žen, které se na jevišti setkají díky svým dětem. 

Nepropásněte také představení Anna Karenina, které se v této sezóně odehraje pouze dvakrát - jednou v březnu a jednou v dubnu. Co je v životě člověka to nejdůležitější? Vztahy! A který je ten nejpodstanější? Vztah k sobě. Naše dramatizace je komorní, niterné a nadčasové drama, které se může odehrát kdekoliv a kdykoliv. Vnější okolnosti nejsou tak důležité, jako ty vnitřní. A v nich i hledáme důvod, proč je osud Anny Kareninové tak tragický.

novinky e-mailem

sledujte nás

Děkujeme za finanční podporu

Magistrátu hlavního města Prahy

Magistrat Hlavniho Mesta Prahy Logo

vstupenky

Vstupenky rezervujte online u detailu vybrané akce v programu.

pokladna

Na Maninách 32a, Praha 7 
o prázdninách pouze prostřednictvím emailu

úterý  16:00 - 18:30
pátek 16:00 - 18:30

a vždy 1 hodinu před každým představením Divadla Kampa 

tel: 776 447 744 (po - pá 16:00 - 18:30)
rezervace@divadlokampa.cz

kontakt

Divadlo Kampa
od února 2024 v Divadle Na Maninách, 
Na Maninách 32a, Praha 7
Kde nás najdete?

Fakturační adresa: 
Divadlo Kampa o.p.s.
Na Maninách 32a, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 26559625

info@divadlokampa.cz