Předprodej na květen

Předprodej na květen

Milí naši diváci, každý měsíc, vždy 28., vám posíláme naši nabídku divadelních představení, koncertů, besed i pohádek, abychom vás přilákali k nám do divadla. A já si uvědomuji, jak jsem šťastná, že tak můžeme činit. A že to, že pro vás ještě stále můžeme hrát a sdílet s vámi naši tvorbu, není tak samozřejmé. Proto si nesmírně vážíme vaší přízně, vaši chuti vytvářet spolu s námi zde v Divadle Kampa mikrosvět, kde vládne radostná tvořivost, soucit k obyčejnému lidství, svoboda v tom nejvyšším smyslu poznání a pokora k tajemnému veškerenstvu.

A co na vás v tom májovém čase, čase lásky, čeká: Nachystali jsme pro vás premiéru nového divadelního představení Ať včely bzučí a lvi řvou! Fantasmagorická férie, ne nepodobná improvizaci, vás zavede o století zpět a vy budete svědky zrození mystického enfant terrible Alejandra Jodorowského. Na motivy jeho knihy „Kdeže ptáče nejlíp pěje“ ji ztvární dvojice spřátelených souborů - soubor Ujeto a soubor Cylindr.

Tak tedy: Slyšte, slyšte, dne 28. 3. v 16 hodin na webu Divadla Kampa odtajňujeme předprodej na měsíc květen! 

Zdraví vás, 
Iveta Dušková, ředitelka

Milí naši diváci,  

každý měsíc, vždy 28. vám posíláme naši nabídku divadelních představení, koncertů, besed i pohádek, abychom vás přilákali k nám do divadla. A já si uvědomuji, jak jsem šťastná, že tak můžeme činit. A že to, že pro vás ještě stále můžeme hrát a sdílet s vámi naši tvorbu, není tak samozřejmé. Proto si nesmírně vážíme vaší přízně, vaši chuti vytvářet spolu s námi zde v Divadle Kampa mikrosvět, kde vládne radostná tvořivost, soucit k obyčejnému lidství, svoboda v tom nejvyšším smyslu poznání a pokora k tajemnému veškerenstvu.

Je jaro a to přináší probuzení a nový začátek. Tak jej přijměme s odvahou a nadějí, že svět je nádherný a že jsme to my a naše pozornost, kdo jej můžeme takový stvořit.

A co na vás v tom májovém čase, čase lásky čeká: Nachystali jsme pro vás premieru nového divadelního představení Ať včely bzučí a lvi řvou! Fantasmagorická férie, ne nepodobná improvizaci, vás zavede o století zpět a vy budete svědky zrození mystického enfant terrible Alejandra Jodorowského. Na motivy jeho knihy „Kdeže ptáče nejlíp pěje“ ji ztvární dvojice spřátelených souborů - soubor Ujeto a soubor Cylindr.

Tak tedy: Slyšte, slyšte, dne 28. 3. v 16 hodin na webu Divadla Kampa odtajňujeme předprodej na měsíc květen! 

Zdraví vás, 
Iveta Dušková, ředitelka

novinky e-mailem

sledujte nás

Děkujeme za finanční podporu

Magistrátu hlavního města Prahy

Magistrat Hlavniho Mesta Prahy Logo

vstupenky

Vstupenky rezervujte online u detailu vybrané akce v programu.

pokladna

Na Maninách 32a, Praha 7 
o prázdninách pouze prostřednictvím emailu

úterý  16:00 - 18:30
pátek 16:00 - 18:30

a vždy 1 hodinu před každým představením Divadla Kampa 

tel: 776 447 744 (po - pá 16:00 - 18:30)
rezervace@divadlokampa.cz

kontakt

Divadlo Kampa
od února 2024 v Divadle Na Maninách, 
Na Maninách 32a, Praha 7
Kde nás najdete?

Fakturační adresa: 
Divadlo Kampa o.p.s.
Na Maninách 32a, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 26559625

info@divadlokampa.cz