Program na listopad a s ním poslední Kabarety Pepe

Program na listopad a s ním poslední Kabarety Pepe

Přejeme vám krásný den volna, který si dovolíme trochu opepřit zprávou o předprodeji na listopad! Mrkněte na náš web dnes 28. 9. přesně v 16.00, máte se na co těšit. Ve stručnosti lákáme na: 

KABARET PEPE / V listopadu tomu budou tři roky, co Kabaret Pepe poprvé s Petrou Bílkovou vstoupil na naše divadelní prkna a my jsme za to velmi vděční, protože do něj dala kus jejího ducha, humoru a talentu. Pepe se ovšem prozatím s Kabaretem loučí. Nezbývá než neplakat a přijít to s ní pořádně oslavit! V říjnu a listopadu zveme na poslední dva Kabarety Pepe: 10. 10. a 11. 11. 2022.

NOC DIVADEL / I letos je Divadlo Kampa zapojeno do Noci divadel! Chystáme ukázky z nových představení i totální improvizační show. Vstupné jako vždy zdarma. Program a možnost rezervací odtajníme na začátku listopadu. 

BENEFICE LEMNISKÁTA A ROLNIČKA / V sobotu 12. 11. proběhne Benefice Lemniskáta, celodenní divadelní program na podporu chráněné dílny Lemniskáta. Těšit se můžete na divadlo Víti Marčíka, bubenickou dílnu, koncert Báry Zmekové nebo besedu Jardy Duška s Janem Skryjou. Rolnička si bude koledovat v pátek 25. 11. Na dražbě vedené Jaroslavem Duškem si můžete pořídit krásné umělecké kousky, jejichž výtěžek pomůže dětem i dospělým s mentálním a kombinovaným postižením z celého Táborska.

Milí přátelé a diváci,  

přejeme vám krásný den volna, který si dovolíme trochu opepřit zprávou o předprodeji na listopad! Mrkněte na náš web dnes 28. 9. přesně v 16.00, máte se na co těšit. 

Ve stručnosti lákáme na: 

KABARET PEPE 
V listopadu tomu budou tři roky, co Kabaret Pepe poprvé s Petrou Bílkovou vstoupil na naše divadelní prkna. Jsme za tento její počin velmi vděční, protože je v něm kus jejího ducha, humoru a talentu. Nicméně Pepe se na nějakou, neznámo jak dlouhou, chvíli s Kabaretem loučí. Nezbývá než neplakat a přijít to s ní pořádně oslavit! V říjnu a listopadu vás zveme na poslední dva Kabarety Pepe: 10. 10. a 11. 11. 2022.

NOC DIVADEL
I letos je Divadlo Kampa zapojeno do Noci divadel! 
Co pro vás chystáme? Ukázky z nových představení i totální improvizační show. Vstupné bude jako vždy zdarma. Program a možnost rezervací odtajníme na začátku listopadu, ale už teď věžte, že Noc divadel proběhne 19. 11. 2022. 

BENEFICE LEMNISKÁTA A ROLNIČKA
V listopadu již tradičně Divadlo Kampa dává prostor dvěma benefičním akcím. 
V sobotu 12. 11. proběhne Benefice Lemniskáta, celodenní divadelní program na podporu chráněné dílny Lemniskáta. Těšit se můžete na divadlo Víti Marčíka, bubenickou dílnu, koncert Báry Zmekové nebo besedu Jardy Duška s Janem Skryjou. 
Rolnička si bude koledovat v pátek 25. 11. Na dražbě vedené Jaroslavem Duškem si můžete pořídit krásné umělecké kousky, jejichž výtěžek pomůže dětem i dospělým s mentálním a kombinovaným postižením z celého Táborska.

Těšíme se moc na vás, ať už se rozhodnete navštívit jakýkoli bod programu!

novinky e-mailem

sledujte nás

Děkujeme za finanční podporu

Magistrátu hlavního města Prahy

Magistrat Hlavniho Mesta Prahy Logo

vstupenky

Vstupenky rezervujte online u detailu vybrané akce v programu.

pokladna

Na Maninách 32a, Praha 7 
o prázdninách pouze prostřednictvím emailu

úterý  16:00 - 18:30
pátek 16:00 - 18:30

a vždy 1 hodinu před každým představením Divadla Kampa 

tel: 776 447 744 (po - pá 16:00 - 18:30)
rezervace@divadlokampa.cz

kontakt

Divadlo Kampa
od února 2024 v Divadle Na Maninách, 
Na Maninách 32a, Praha 7
Kde nás najdete?

Fakturační adresa: 
Divadlo Kampa o.p.s.
Na Maninách 32a, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 26559625

info@divadlokampa.cz